strona startowa ulubione
wybierz język wersja językowa plwersja językowa enwersja językowa dewersja językowa ruwersja językowa frwersja językowa lt
dla niepelnosprawnych - informacje
czwartek, 22 listopada 2018   pogoda

Kalendarz imprez

Imprezy z dnia 31 grudnia 2018

Barokowy Bal Sylwestrowy
2018.12.31
Hotel St. Bruno****
Pakiet Sylwestrowy w Hotelu Wodnik***
2018.12.28
Hotel Wodnik*** Giżycko

Barokowy Bal Sylwestrowy

dodał(a): hotelstbruno
Termin od:2018-12-31
Termin do:2019-01-01
Organizator:Hotel St. Bruno****
Miejsce:Hotel St. Bruno****
Telefon:87 732 65 00
E-mail:recepcja@hotelstbruno.pl
Www:http://www.hotelstbruno.pl
Drodzy Goście! Przygotujcie barwne kostiumy a my zadbamy o tajemnicze maski, wyśmienitą kuchnię oraz zabawę przy dobrej muzyce. Zapraszamy na barokowy bal maskowy w Hotelu St. Bruno**** w Giżycku
Danie główne serwowane
Przystawka: Rillete wieprzowe z drożdżówką oraz z majonezem z ogórków kiszonych
Zupa: Krem z pora z wędzonym łososiem oraz oliwą koperkową
Danie główne: Kacze udko confitowane z krokietem ziemniaczanym, flanem dyniowym z dodatkiem sosu porto
Deser: Tiramisu z Cointreau oraz pozłacanym kakao
Bufet ciepły:
Rosół na gęsinie z makaronem, lubczykiem
Zupa krem z dyni wraz z mlekiem kokosowym i curry
Karmazyn w ziołach z sosem muślinowym
Filet z indyka, grillowany z papryką, podany w sosie słodko kwaśnym
Gulasz z jelenia wraz grzybami leśnymi i włoszczyzną
Penne carbonara
Warzywa mieszane z masłem czosnkowym
Cieciorka z pomidorami i kurkami
Ziemniaki zapiekane au gratin
Frytki stekowe
Bufet zimny:
Pasztet zamkowy z żurawiną oraz chrzanem
Wędzone ryby
Ryby marynowane w occie
Płyta wędlin, wędzonek i mięs pieczystych własnego wyrobu
Płyta serów twardych, pleśniowych oraz regionalnych
Rolada z boczku własnego wyrobu, długo pieczona
Terrina warzywna
Sałatka grecka
Sałata cezar z dodatkiem wędzonego kurczaka
Sałatka z selera naciowego oraz jabłkiem i łososiem wędzonym
Sałatka jarzynowa
Śledzie przygotowane na 3 sposoby ( korzenne, po kaszubsku, w śmietanie)
Tortilla z musem warzywnym
Selekcja marynat i pikli
Pieczywo, masło, sosy
Bufet słodki:
Ciasta z hotelowej cukierni
Owoce filetowane
Musy owocowe
Krem cynamonowy
Fontanna czekoladowa oraz tort noworoczny
Open bar: softy, piwo, wódka, wino
Oprawa muzyczna wieczoru – zespół Martinz Band/DJ
Cena - 350,00 zł/os
Start godz. 20:00
-
Gizycko.pl - Urząd Miejski w Giżycku. Wszelkie prawa zastrzeżone (c) 2007.
RSS