strona startowa ulubione
wybierz język wersja językowa plwersja językowa enwersja językowa dewersja językowa ruwersja językowa frwersja językowa lt
dla niepelnosprawnych - informacje
czwartek, 23 maja 2019   pogoda

Aktualności

Konkurs na stanowisko specjalisty ds. realizacji i koordynacji projektów w Biurze Stowarzyszenia Wielkie Jeziora Mazurskie 2020

18 czerwca 2015
dodał(a): UM Małgorzata Kulas-Szyrmer

Zarząd oraz Dyrektor Biura Stowarzyszenia Wielkie Jeziora Mazurskie 2020 ogłasza nabór na stanowisko

Specjalista ds. realizacji i koordynacji projektów

Wśród wymagań niezbędnych jest wykształcenie wyższe, wiedza i umiejętności z zakresu: zarządzania i obsługi projektów z funduszy UE, znajomość przepisów i wytycznych do instrumentów wsparcia dla perspektywy finansowej UE na lata 2014-20, podstawowych dokumentów strategicznych województwa warmińsko – mazurskiego oraz strategii rozwoju Wielkich Jezior Mazurskich (Wielkie Jeziora Mazurskie 2020), znajomość ustaw w tym w szczególności: ustawy o samorządzie gminnym i powiatowym, ustawy o stowarzyszeniach, ustawy prawo zamówień publicznych, ustawy o finansach publicznych, instrukcji kancelaryjnej.

Preferowani będą kandydaci posiadający doświadczenie w realizacji projektów.

Dokumenty aplikacyjne można składać w siedzibie Urzędu Miasta i Gminy w Mikołajkach do 25 czerwca 2015 roku do godziny 12.00.

Szczegóły ogłoszenia w BIP zobacz...

Giżycko i okolice z lotu ptaka fot. UM Giżycko

Gizycko.pl - Urząd Miejski w Giżycku. Wszelkie prawa zastrzeżone (c) 2007.