strona startowa ulubione
wybierz język wersja językowa plwersja językowa enwersja językowa dewersja językowa ruwersja językowa frwersja językowa lt
dla niepelnosprawnych - informacje
środa, 17 lipca 2019   pogoda

Przedsiębiorcy aktualności

Spotkanie dla przedsiębiorców specjalizacja żywność wysokiej...

09 kwietnia 2015
dodał(a): UM Dominika

W związku z prowadzonymi przez Urząd  Marszałkowski w Olsztynie pracami nad uszczegółowieniem Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2014-2020, przeprowadzane są obecnie konsultacje z przedsiębiorcami działającymi w branżach związanych z inteligentnymi specjalizacjami województwa warmińsko-mazurskiego czyli obszarami i branżami, na które w perspektywie 2014-2020 przeznaczone będzie największe wsparcie środków unijnych. Specjalizacje wyłonione dla naszego województwa to ekonomia wody, przemysł drzewny i meblowy, żywność wysokiej jakości.

 

W związku z prowadzonymi  konsultacjami 17 kwietnia (piątek) w Giżycku odbędzie się spotkanie dedykowane dla przedsiębiorców prowadzących działalność związaną z inteligentną specjalizacją województwa pn. „żywność wysokiej jakości” w ramach projektu „Badanie potencjału innowacyjnego i rozwojowego przedsiębiorstw funkcjonujących w obszarze inteligentnych specjalizacji województwa warmińsko-mazurskiego”.

 

Spotkanie dedykowane dla przedsiębiorców związanych 
z inteligentną specjalizacją województwa
pn. „żywność wysokiej jakości”
17 kwietnia (piątek) godz. 13.30
Centralny Ośrodek Sportu w Giżycku

Spotkanie potrwa maksymalnie dwie godziny

 

Spotkanie będzie poświęcone wypracowaniu najefektywniejszych, z punktu widzenia przedsiębiorców, instrumentów wsparcia rozwoju inteligentnych specjalizacji. Zachęcamy do udziału!

 

Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa do dnia 14.4.2015 r. na adres mailowy: k.peszat@geoprofit.eu. W przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy z Panią Klaudią Peszat: tel.: 691 688 657, e-mail: k.peszat@geoprofit.eu

-
Gizycko.pl - Urząd Miejski w Giżycku. Wszelkie prawa zastrzeżone (c) 2007.
RSS